Ylimääräinen jäsentiedote

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 17.-18.4.2020 PERUTTU

Neuvo ry:n hallitus kokoontui perjantaina 13.3.2020. Hallituksen kokouksessa päätettiin, että 17.-18.4.2020 suunniteltu ja valmisteltu yhdistyksen vuosikokous peruutetaan koronavirusepidemian vuoksi. Säännöissämme mainitaan mm. että hallituksen toimikausi on vuosikokousten välinen aika sekä varsinainen vuosikokous pidetään huhtikun loppuun mennessä.

Koska koronavirusepidemia on tällä hetkellä kuitenkin vielä muuttuva ja emme ole varmoja kevään aikana tulevista uusista mahdollisista rajoitteista, tämän vuoden vuosikokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Koronatautitilanteen takia hallitus katsoi että se voi toimia sääntöjen ja viimevuotisen vuosikokouksen päätösten perusteella siihen asti kunnes seuraava vuosikokous  voidaan turvallisesti pitää. Yhdistyksen hallitus seuraa tilanteen kehittymistä ja reagoi siihen heti kun se on mahdollista.

Kaikkiin teihin, jotka olette jo ilmoittautuneet vuosikokoukseen, tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse ja saatte ohjeet miten toimitaan jo maksettujen osallistumismaksujen ja mahdollisten matkalippujen korvaamiseksi teille. 

Yhdistyksen puolesta pahoittelemme tätä muutosta, mutta meidän kaikkien ja läheistemme terveys on kuitenkin tärkein asia tässä vaiheessa.

Tero Ylikylä

puheenjohtaja

NEUVO ry