Jäsenedut

HANKI UUSI JÄSEN

Pyydä vielä liittoon kuulumaton työkaverisi mukaan NEUVOn jäseneksi. Toki voit kertoa kaikille työpaikkasi työkavereille mikä NEUVO on ja miksi siihen kannattaa kuulua. NEUVOsta sen toiminnasta ym. löydät tieto näiltä sivuilta, mutta tärkeinhän on jäsenten eteen tehtävä edunvalvonta, hyvät jäsenedut, jäsenmaksu ja hyvä liitto – Jyty.

Ota siis haaste vastaan. Jokaisesta uudesta jäsenestä palkitsemme sinut ja uuden jäsenen 30 euron kukkakaupan lahjakortilla. Uusi jäsen saa myös pienen yllätyslahjan.

Liity jäseneksi sähköistä lomaketta käyttäen ja siihen pääset tästä.

Täytä myös NEUVOn oma lomake (tulosta tästä (pdf)). Jotta voimme postittaa lahjat oikeaan osoitteeseen.

TERVETULOA JÄSENEKSI!

NEUVO:N LOMATUKI

NEUVO:n hallitus arpoo jäsenilleen 20 kpl lomatukea vuosittain. Yhden lomatuen arvo on 170 euroa. NEUVO:n hallitus vahvistaa vuosittain lomatuen lukumäärän ja suuruuden. Lomatuen tarkoitus on tukea jäsentä viettämään haluamansa loman missä ja milloin tahansa.

Lomatuen hakuaika päättyy tammikuun lopussa ja tuen saajat arvotaan hakijoiden kesken. Arvontalipuke, jossa hakuehdot, on tulostettavissa tästä (pdf) tai pyydä se sähköpostitse tuija.vayrynenproagria.fi.

Lomatukea maksetaan maksettua kuittia vastaan ja sitä ei voi muuttaa rahaksi tai lahjaseteleiksi tai -korteiksi.

OPISKELU/KOULUTUSSTIPENDI – TUKEA KOULUTUKSEEN

NEUVO:n hallitus arpoo jäsenilleen 10 kpl opiskelijastipendejä vuosittain. Yhden arvo on 170 euroa. NEUVO:n hallitus vahvistaa vuosittain stipendin suuruuden. Stipendin tarkoitus on tukea jäsenen kouluttautumista ja itsensä kehittämistä. Stipendi toimii kannustusrahana jäsenen ahkeruudelle. Opiskelu voi olla lyhyt- tai pitkäaikaista, vähintään yksi kuukausi tai kuusi opintopistettä.

Hakijan tulee esittää todistus oppilaaksi kirjautumisestaan tai kopio päättö- tai vastaavasta todistuksesta tai opiskelumaksun suorittamisesta. Stipendiä haetaan 1.12. mennessä.

Arvontalomake on samalla hakemus, johon on liitettävä em. todistukset. Arvontalomake, jossa tarkemmat ehdot, saat tulostettua tästä (pdf) tai pyydä se sähköpostitse tuija.vayrynenproagria.fi. Hakemus on toimitettava liitteineen lokakuun loppuun mennessä.

HARRASTE/KULTTUURISTIPENDI

Harraste- tai kulttuuristipendejä, joita jaetaan 20 kpl 50 euroa vuodessa. Harrastestipendin voi saada myös harrastusvälineisiin. Harrastestipendiä haetaan 1.12. mennessä.
Lisätiedot hakulomakkeessa jonka voit tulostaa tästä (pdf).

NEUVO:N VIIKKO-OSAKKEET

SAARISELKÄ VIIKOT 10 JA 35

NEUVO ry:llä on jäseneduiksi viikko-osakkeita Inarista, Saariselältä – katso kuvia.
Viikko-osakkeiden omakustannushinta on 250 euroa/viikko ja käyttöoikeus arvotaan arvontalipukkeiden palauttaneiden kesken. Arvontalipuke osakkeille tulostettavissa tästä (pdf) tai sen saa sähköpostitse pyydettäessä rahastonhoitajalta, tuija.vayrynenproagria.fi. Palauta arvontalipuke 10 edellisen vuoden marraskuun loppuun mennessä ja 35 viikolle toukokuun loppuun mennessä.

Lappi/Saariselkä: Viikko 10 parhain laskettelukausi ja 35: ruskalomakausi
Käyttöoikeus la-la. Huoneiston koko on 54 m², josta löytyy 1 makuuhuone sekä makuutilat 4 + varavuode. Varustus: nykyaikainen, toimiva ja tilava keittiönurkkaus, reilu seurusteluhuone takkoineen sekä hyvät pesumahdollisuudet, puhtaat liinavaatteet, joista asukas itse sijaa tarpeellisen määrän vuoteita. Lähtösiivous lomalaisen vastuulla. Kelohuoneisto sijaitsee palveluiden välittömässä läheisyydessä, kuitenkin rauhallisessa ympäristössä, aivan erämaan tuntumassa.

TAMPEREEN KYLPYLÄ

NEUVO on hankkinut jäsentensä käyttöön uuden lomaosakkeen Holiday Club Tampereen Kylpylästä viikolle 41. Viikko-osakkeen omakustannushinta on 250 euroa. Arvontalipukkeesta löytyy lisätietoja ja sen voit tulostaa tästä (pdf). Arvontalipukkeen palautus toukokuun loppuun mennessä mennessä.

MUITA JÄSENETUJA

JYTY:llä on käytettävissä vuosittain myös Lomaliitolta ja Solaris-Lomilta sekä Perhelomilta virkistyslomatukia ja kuntoremonttiviikkoja jaettavaksi suoraan jäsenistöllemme. Näistä lomajärjestöistä voivat kaikki suomalaiset hakea myös suoraan lomatukea. JYTY-lehdessä ja JYTY:n sivuilla enemmän tietoa tuetuista lomista.

Jytyn tarjoamat jäsenedut löydät Jytyn sivuilta.