Jytyn megaristeily 3.-5.5.2019

Tule yhdessä työkavereidesi kanssa Jytyn vuoden 2019 merkittävimpään jäsentapahtumaan – Jytyn Megaristeilylle Tukholmaan 3.-5.5.2019. Laivana toimii upea Silja Symphony. Megaristeily on luento- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu niin Jytyn jäsenille ja yhdistystoimijoille kuin päättäjille ja yhteistyökumppaneille. Tätä reissua ei kannata jättää väliin! Laiva on lastattu Jytyllä, joten ilmoittaudu heti, ettet jää rannalle!

Aika ja paikka: 3.-5.5.2019, M/S Silja Symphony (Helsinki – Tukholma – Helsinki)

Luvassa on ajankohtaista, laadukasta ja monipuolista ohjelmaa työelämää, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, ammattialakohtaamisia sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Tämä on tilaisuus verkostoitua ja tavata muita ympäri Suomea saapuneita jytyläisiä, joten älä jää rannalle.

Ennen risteilylle lähtöä järjestetään laivalla liittovaltuuston kokous ja aluetapaamiset 3.5.Aluetapaamisiin voivat osallistua myös yhdistysten puheenjohtajat.

Jytyn Megaristeilyn kotisivu on täältä. Koko risteilyn ohjelma tammikuussa ja muu materiaali tullaan lisäämään tälle sivustolle.

Aikataulu ja ohjelma:

Laiva lähtee Helsingin Eteläsatamasta, Olympiaterminaalista perjantaina 3.5. klo 17.00 ja palaa sunnuntaina 5.5. klo 10.30. Risteilyn aikana on mahdollista käydä maissa Tukholmassa. Katso risteilyohjelma omalta sivultaan. Tarkemmasta Jytyn järjestämästä ohjelmasta tiedotetaan kevään aikana. Maksulliset ohjelmat ovat omakustanteisia, varaus ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja rajoitetusti!

Kuljetukset:

Jyty kustantaa Matkavekan kautta risteilylle tehtävät liityntäkuljetukset, jotka löydät varaussivuilta. Mikäli matkatoimisto on hoitanut yhteiskuljetukset paikkakunnaltasi, muita matkustustapoja ei tällöin korvata. Matkakulut kotoa yhteiskuljetukseen korvataan yli 50€ osalta. Mikäli yhteiskuljetusta ei ole, Jyty korvaa risteilyyn osallistuville kulut edullisimman matkustustavan mukaan. Kannatusjäsenten liityntäkuljetuksia Helsinkiin ei makseta, mutta muuten risteilylle he voivat osallistua. Lue tarkemmin matkustusohjeesta. Lentopaikkoja rajoitetusti Rovaniemeltä, Kajaanista ja Oulusta.

Oman yhdistyksen tuki:

Yhdistyksesi maksaa liityntämatkan kotoa yhteiskuljetukselle edestakaisin ja paluumatka bussilla alkaa laivan saapuessa satamaan. Yhdistyksesi hoitaa varaukset Matkavekalle niin risteilylle kuin yhteiskuljetukseen.

Omavastuu koko reissusta on 80 €, joka maksetaan yhdistyksen tilille 29.3. mennessä FI36 5600 0540 1743 34. Jos matkakaveriksesi lähtee ei jäsen, hän maksaa hytistä 305 € (sisältää myös ohjelman ja ruokailut) ja matkakustannukset itse. Varaudu ilmoittautuessasi kertomaan osallistujien nimet, jäsennumerot, sähköpostiosoitteet sekä laskutusosoite. Lisäksi tarvitaan mahdolliset ruoka-allergiat sekä toive hyttiseurasta. Mikäli sinulla on ClubOne-kortti kerro numero varauksen yhteydessä.

Sitovat ilmoittautumiset Minna Päivärinnalle 22.3. vain s-postiin minna.paivarinta@proagria.fi tai tekstiviestillä puh. 040 5091 511. Lisätietokyselyitä voi soittaa. Noudatamme Matkavekan peruutusehtoja.