Jäsenmatka Berliiniin 21.-24.9.

Tämän vuoden jäsenmatkalla suunnataan Saksaan, Berliiniin. Matka alkaa perjantaina 21.9. Helsinki-Vantaan lentokentältä klo 11.30 lähtevällä Finnairin lennolla joka saapuu Berliiniin paikallista aikaa klo 12.25. Paluu Berliinistä tapahtuu maanantaina klo 17.45 lähtevällä lennolla, joka on Helsingissä klo 20.35. Berliinissä majoitumme hotelli Kurfürstendamiin (NH Hotel Kurfürstendamm Berlin, Grolmanstrasse 41 – 43, 10623 Berlin), joka sijaitsee lähellä ostospaikkoja ja nähtävyyksiä sekä julkisen liikenteen varrella. Perjantaille on myös varattu yhteinen illallinen, jossa voi tutustua paremmin muihin matkalle lähtijöihin.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevalla ilmoittautumislomakkeella 26.5. mennessä: asta.asunmaa@proagria.fi. Lisätietoja Astalta ja Terolta.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen saat kahden päivän kuluttua Astalta kuittauksen vastaanotetusta ilmoittautumisesta. Ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kuittauksen jälkeen matkan omavastuu suoritetaan Neuvon tilille: FI36 5600 0540 1743 34. Matkan omavastuuosuus on 250 €.  Lisätietoja antaa Asta ja Tero.

HUOM! Huomioi, että ilmoittamasi nimen tulee olla täsmälleen sama, kuin passissa. Muussa tapauksessa vastaat itse mahdollisista lisäkustannuksista, jos lentolipun ja passin nimet eivät täsmää.

Paikkoja matkalle on varattu 30 ja mikäli lähtijöitä on enemmän, niin etusijalla ovat varsinaiset jäsenet (kannattajajäsenet voivat osallistua, jos paikat eivät täyty). Neuvo korvaa kotimaan matkakulut julkisten kulkuneuvojen mukaan.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli matka perutaan ennen 7.8.2018, peruutuskulut ovat 200 €/hlö. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista peruutuskulut ovat 100 % matkan kokonaishinnasta.

Jos matka perutaan lääkärintodistuksella; kulut peritään ns. todellisten kulujen mukaan, kulut ovat kuitenkin aina vähintään ennakkomaksun verran (250 €) + toimistokulut 50 e/hlö.

Jytyliiton vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus:
Vakuutettuina ovat liiton kaikki alle 68-vuotiaat työvoimajäsenet ja toimihenkilöt, jotka asuvat vakinaisesti kalenterivuosittain yli kuusi kuukautta Suomessa ja joiden vakinainen kotipaikka on Suomessa ja jotka kuuluvat Suomen sairausvakuutuslain piiriin. Vakuutusturva on voimassa sen vuoden loppuun, jolloin vakuutettu täyttää 68 vuotta tai jää eläkkeelle. Matkustajavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta kunkin yksittäisen vapaa-ajan koti- tai ulkomaanmatkan alkamisesta.Matkustajaturvasta korvataan matkasairauden hoitokuluja enintään 90 päivää lääkäriin hakeutumisesta lukien ja tapaturman hoitokuluja enintään 3 vuotta tapaturman sattumisesta. Jos jo ennen matkaa ilmennyt sairaus pahenee odottamatta matkan aikana, korvataan vain matkakohteessa annettu ensiapuhoito enintään yhden viikon ajalta. Matkustajaturvasta korvataan myös matkan peruuntumis- ja keskeytyskuluja sekä matkalta myöhästymisen aiheuttamia kuluja.

Lue lisää: www.if.fi/jyty